Hirdetés

Miközben a GTA V továbbra is fogy, a remaster trilógia alig érdekel valakit

|

Valószínűleg néhányan súlyos GTA V-vásárlás-függőséggel küzdenek.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt érkezett a jelentés, miszerint a GTA sorozat 2022. februárjában átlépte a 370 millió eladott példányszámot. A legfrissebb rész a lassan tizedik születésnapját ünneplő Grand Theft Auto V, mely önmagában 160 millió eladott darabért felelt.

A Rockstar mindent megtesz azért, hogy ezt a számot a lehető legmagasabbra tornázza: a legfrissebb negyedéves jelentés szerint újabb 5 millió példány repült le a polcokról.

Hirdetés

Miközben az ötödik rész teljesítménye 375 millióra növelte az összesített eladási számot, addig a remasterelt trilógia egymilliót sem bírt hozzátenni a végeredményhez egy teljes negyedév alatt. Ehhez valószínűleg köze lehetett az eltolt dobozos megjelenésnek, a bugoknak és a hiányosságoknak, amik nem keltették jó hírét a gyűjteménynek. A mobilos változatot is alaposan elcsúsztatták: a projekt átkerült a következő üzleti évre, ami azt jelenti, hogy majd valamikor a mai nap és 2023. márciusa között fog befutni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A Red Dead Redemption 2 egyébként továbbra is jól teljesít a maga 44 milliós eredményével. A legnagyobb gondot a Red Dead Online jelenti, ami több mint egy éve nem kapott komolyabb bővítést, és ezért rengeteg kritika éri a Rockstar csapatát. Strauss Zelnick, a Take-Two elnöke legalább annyit megígért, hogy készülnek újdonságokkal a közeljövőre.

Zelnick elárulta, hogy a következő 3 évre több remastert és portot is terveznek, és az aktuális pénzügyi időszakra kétszer annyi "főbb címmel" készülnek, mint amennyit az előzőben kaptunk. Ez legalább valamennyire biztató.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)