Hirdetés

Milliók fogytak a legújabb Resident Evil játékokból és a Monster Hunter Worldből

|

A Capcom bejelentette a legújabb játékainak eladási számait, és úgy néz ki, hogy a japán óriásnak még mindig nem kell a csődtől tartania.

Hirdetés

A Capcom legutóbbi üzleti jelentése szerint a Resident Evil 2 Remake-ből összesen 6,5 millió példány fogyott el világszerte, míg a Resident Evil 3 Remake-ből 2,5 millió. A kiadó csodagyereke még mindig a Monster Hunter World, ami már 15,5 milliós eladott példányszámnál jár, és az ahhoz tartozó kiegészítő, az Iceborne is szépen szerepelt a maga 5 milliós számával.

Hirdetés

A japán kiadó egyébként hozzátette, hogy jelenleg 13 SKU-juk van fejlesztés alatt. Ez nem egyenlő 13 játékkal, lévén 1 SKU az egy adott játék adott platformjára szánt verzió. Ez azt jelenti, hogy például a Resident Evil 3 Remake 3 SKU volt, mivel annak volt egy PC-s, egy PS4-es és egy Xbox One-os verziója is. Mivel az új generáció közepén vagyunk, egy esetleges Resident Evil 8 akár 5 SKU-t is jelenthet (PC, XONE, PS4, Series X, PS5).

Akárhogy is, jó látni, hogy a Capcomnak megy a szekér, így várhatóan még több Resident Evilre számíthatunk majd a jövőben. Persze, hogy mi lenne ezeknek a jó irány, abban már nem feltétlenül értünk egyet, de ez legyen a legnagyobb bajunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)