Hirdetés

Minden jel azt mutatja, hogy csúnyán bebukott az EA új játéka

|

A Rocket Arena koncepciója eleve nem túl erős, de úgy, hogy fizetni is kell érte, sokan inkább nem is foglalkoztak vele.

Hirdetés

Egy free-to-play shooterekkel teli világban bátor az, aki pénzt kér egy kizárólag multit kínáló címért, és nem gondoltuk volna, hogy pont az Apex Legends-szel óriási sikereket elérő Electronic Arts fogja ezt bevállalni. 11 nappal ezelőtt jelent meg a júniusi EA Play-en bejelentett, utána alig promózott Rocket Arena, és már most úgy tűnik, hogy az a kevés érdeklődő is elpártolt tőle, aki egyáltalán hajlandó volt egy esélyt adni neki.

Hirdetés

Bár a játék az Originen is elérhető, semmiképp nem jelent jót, hogy a SteamCharts mérései szerint a PC-s változattal a csúcson 613-an játszottak egy időben, az elmúlt 24 órában viszont 149 volt a maximum. Ennél is beszédesebb, hogy a korábban 40 dollárba kerülő Mythic Edition bolti példányait már az Amazon és a Best Buy is 10 dollárért kínálja, így talán napok kérdése, mikor jön egy digitális leárazás, vagy mikor vált át a játék free-to-play modellre. 

A Rocket Arena egyébként a független Final Strike Games első játéka, amit az Electronic Arts az EA Originals program keretében karolt fel. Feltehetően nem vállalt a kiadó nagy anyagi kockázatot, aránylag nem költött sokat a promócióra sem, így valószínűleg olcsón megúszta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)