Hirdetés

Mindenkit maga mögé utasított a Minecraft, a WRC 10 a kanyarban sem volt

|

Elkeserítő teljesítményt nyújtott a hét egyetlen újonca.

Hirdetés

Megérkeztek a brit dobozos játékeladási toplista legfrissebb számai, ezekből pedig kiderül, hogy a Minecraft switches verziója a múltheti harmadik helyezésén is javítani tudott, ezúttal a dobogó legfelső fokára sikerült felállnia. A Mario Kart 8: Deluxe megmaradt ezüstérmesnek, egy helyett javítva a Grand Theft Auto 5 pedig a bronzérmet szerezte meg. 

Szépen javított egyébként a Ratchet & Clank: Rift Apart is, a tizenkettedik helyről kúszott fel egészen a negyedikig, illetve sokat javított a F1 2021, ami a tizenhetedik pozíciótól jutott el a nyolcadikig.

Hirdetés

A hét egyelten teljesen új megjelenése viszont nem lehet már ennyire boldog. A WRC 10 egészen pontosan a 40. helyen nyitott. Még a kvázi új címnek tekinthető (de PC-re és Xbox Series X/S-re már januárban kiadott), most PlayStation 5-re is megjelent The Medium is megverte, a Bloober Team játéka a 38. helyen debütált.

Íme az első 10 helyezett:

  1. Minecraft for Switch
  2. Mario Kart 8: Deluxe
  3. Grand Theft Auto 5
  4. Ratchet & Clank: Rift Apart
  5. Animal Crossing: New Horizons
  6. Marvel's Avengers
  7. Marvel's Spider-Man: Miles Morales
  8. F1 2021
  9. FIFA 21
  10. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)