Hirdetés

Minecraft - több mint 170 millió példány fogyott el belőle

|

Amennyire a létező statisztikákból meg lehet ítélni, a Minecraft a mindenkori eladási listák egyik királyaként tekinthet le a játékpiacra.

Hirdetés

A 10 éves születésnap alkalmából a Mojang és a Microsoft elárulták, hogy mennyi fogyott a játékból világszerte, minden platformon. Nincs okuk panaszra, az örömkönnyeket is pénzkötegekkel itatják fel.

Hirdetés

A bejelentés pillanatában 176 millió példány fogyott belőle, ami annyira nem meglepő, tekintettel arra, hogy az elmúlt 2 konzolgeneráció minden gépére megjelent és a mobil platformokat is meghódította. A PC-s verzió egyébként önmagában 30 milliónál több eladást jelentett ebben a szép eredményben.

Elvileg a Minecraft ezzel a legtöbb példányszámban elkelt játékká vált, de ez nem jelenthető ki ennyire egyszerűen, mivel régebbi játékok (pl. a Tetris, ami minden megjelent formájában szinte biztosan felülmúlja ezt a számot) esetében sokkal nehezebb pontos eladási adatokat beszerezni. Ettől függetlenül, a jelenleg ismert számokat nézve a Minecraft került a lista élére.

Már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy ebből a tekintélyes vásárlói tömegből mennyien fognak mobilt ragadni az AR verzió kipróbálásához.

Platformok: Android iOS Nintendo 3DS Nintendo Switch Nintendo Wii U PC PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita Xbox 360 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)