Hirdetés

Nem lassulnak a Minecraft eladások, már 122 millió példány fogyott

|

A Minecraft nem kevésbé sikeres, mint egy évvel ezelőtt. Az emberek a világ minden részén, az összes elérhető platformra megveszik a virtuális legót.

Hirdetés

A Minecraft csapata bejelentette, hogy a játék eladásai átlépték a 122 milliós számot, ezzel együtt pedig már 55 millió egyedi felhasználója van. A fejlesztők gifekben mesélték el a jó hírt.

Mint kiderült, ennyi ember már elég lenne ahhoz, hogy egy hatalmas konga sorban átérjék a bolygót. Hogy ennek a teóriának a valóságtartalmát ki fogja letesztelni, az rejtély, de marketing szövegnek nem rossz.

A 122 milliós eladási szám egyébként azt jelenti, hogy az összes platformot egybevetve ennyi fogyott a játékból.

A Minecraft szinte minden konzolra, mobil eszközre, és számítógépre elérhető a világon. Amire nem, arra már biztos fejleszti egy őrült modder. Olyan ez, mint a DOOM: amire még nincs, arra majd lesz.

Platformok: Android iOS Nintendo Switch Nintendo Wii U PC PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita Windows Phone Xbox 360 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)