Hirdetés

A Monster Hunter: World még mindig jól fogy, a Dragon Ball FighterZ már nem annyira

|

Múltheti második helyét hatodikra cserélte a Dragon Ball játék a brit játékeladási toplistán, de a Monster Hunter továbbra is az élen áll.

Hirdetés

Várhatóan még pár hétig hasonlóan jó helyen szerepel majd a Capcom játéka. Egyrészt megérdemli a figyelmet, másrészt nem nagyon jön semmi, ami megszorongathatja.

Hirdetés

Viszont érdekes látni, hogy második helyen debütált a pénteken megjelent EA Sports UFC 3; viszont az is igaz, hogy a UFC 2 annak idején pont így startolt, csak akkor a The Division előzte be. A Dragon Ball FighterZ jelentősen lecsúszott, átugorva a pozícióját még mindig biztosan tartó CoD: WWII, FIFA 18, GTA V hármast. A Mario Kart 8 Deluxe egyet, a Breath of the Wild hármat lépett vissza, de a Super Mario Odyssey nyolcat előre, úgyhogy a Nintendo még mindig szépen tanyázik a top 10-ben. A Square Enix újdonsága, a Dissidia Final Fantasy NT a 9. lett. 

Íme a top 10, erre a top 40:

1. Monster Hunter: World
2. EA Sports UFC 3
3. Call of Duty: WWII
4. FIFA 18
5. Grand Theft Auto V
6. Dragon Ball FighterZ
7. Mario Kart 8 Deluxe
8. Super Mario Odyssey
9. Dissidia Final Fantasy NT
10. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Ti mit vettetek mostanában, vagy mit terveztek venni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)