Hirdetés

Monster Hunter: World - közelít a 15 millióhoz a dobozos és digitális eladások összege

|

Világszerte rengeteg darab fogyott a Capcom szörnyvadászos játékából, így semmi oka nem lehet a panaszra a kiadónak.

Hirdetés

A rajongók mostanában nagyon elégedettek lehetnek a Capcom teljesítményével, hiszen tavaly a Monster Hunter: Worlddel, idén pedig a Resident Evil 2 remake-kel és a Devil May Cry 5-tel örvendeztetett meg bennünket a japán stúdió. Egy friss eladási adat például remekül tükrözi a Monster Hunter-rajongók elégedettségét.

Hirdetés

Már júniusban 13,1 millió eladott darabnál járt a Monster Hunter: World, azonban most újabb jó hírt közölt a Capcom, ugyanis bejelentette, hogy összesítve a digitális és dobozos eladásokat, már 14 milliónál is több példány talált gazdára világszerte. Ráadásul a rajongóknak nem is kell beérniük az unalomig ismételt tartalmakkal, hiszen nem olyan rég egy remek kiegészítővel bővült a kaland, és nem úgy tűnik, mintha a fejlesztők egyhamar el szeretnék engedni a játék kezét.

Egyébként az Iceborne is sok pénzt hozott a Capcom konyhájára, ráadásul egyelőre még csak PlayStation 4-en és Xbox One-on elérhető, PC-re csak jövő év elején fog megérkezni.

Ti megvettétek már a Monster Hunter: Worldöt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)