Hirdetés

Már minden harmadik Monster Hunter: World játékos dacol a fagyhalállal

|

Az alapjáték szépen hozott a Capcom konyhájára, és most úgy tűnik, hogy az Iceborne kiegészítő is bejön a rajongóknak.

Hirdetés

Tavaly megérkezett konzolokra a Monster Hunter World: Iceborne kiegészítője, amit némi késéssel a PC-s játékosok is megkaptak idén év elején. Az extra tartalmak pedig igencsak elnyerték a játékosok tetszését.

Hirdetés

A Capcom nemrég ugyanis azzal büszkélkedett, hogy már több mint 5 millió példány talált gazdára az Iceborne-ból (harmadannyi, mint az alapjátékból), ami értelemszerűen egy elég komoly mérföldkő. Az említett adatba természetesen  beleértendőek a PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-ons eladások, valamint a digitálisan elérhető Master Edition számai is. Érdemes megjegyezni, hogy január végén még "csak" 4,5 millió körül járta az Iceborne értékesítési mutatója, szóval az utóbbi hetekben elég sokan csaptak le a kiegészítőre.

Nektek hogy tetszik a Monster Hunter: World kiegészítője?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)