Hirdetés

Monster Hunter: World - már több mint 10 millió példányt adtak el

|

A PC-s eladások nagyot lendítettek a korábbi eredményeken.

Hirdetés

A Monster Hunter: World továbbra is hatalmas sikernek örvend, és ezt nem csak a steames játékosbázis támasztja alá.

Hirdetés

Eddig is nagyon jól teljesített a játék, hiszen tavasszal már közel 8 millió eladott példányt számolt a Capcom, viszont az augusztusi PC-s megjelenéssel már a 10 milliós mérföldkövet is sikerült elérni. Ebbe beleszámítanak a dobozos és a digitálisan megvett darabok is.

A Capcom ezen kívül még azt is megerősítette, hogy a Monster Hunter franchise részei már több mint 50 millió példányban fogytak 2018. augusztus 20-ig számolva, amely eredmény a 2004-ben indult franchise-ot a kiadó történetének egyik legsikeresebb sorozatává tette.

Jelenleg természetesen a PC-s eladások dominálnak, de a Capcom hozzátette, hogy Xbox One-on és PS4-en továbbra is rengetegen veszik a játékot.

Ti is részesei vagytok a 10 milliós mérföldkőnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)