Hirdetés

Monster Hunter: World - máris rekordokat dönt Steamen

|

Még csak egy napja vált elérhetővé a Monster Hunter World PC-s változata, de máris hatalmas sikert tudhat magáénak a Capcom.

Hirdetés

A Monster Hunter World az idei év egyik legnagyobb konzolos sikere volt, így amikor kiderült a hír, hogy PC-re is érkezik, rengeteg játékos várta, hogy beleugorhasson a nagy elismerésnek örvendő sorozat legújabb epizódjába. A játék tegnap végre megjelent a Steamen is, a számok pedig magukért beszélnek.

Hirdetés

Még két nap sem telt el a megjelenés óta, de a Monster Hunter World máris az idei év egyik legnagyobb Steames megjelenése, ugyanis ennyi idő alatt összesen 239 779 ember vadászott bestiákra párhuzamosan. Ezzel rögtön fel is kúszott a hetedik helyre a legtöbb ember által játszott játékok listáján, ami egy két napos játéktól igen szép eredmény.

Nem csak a Steamen sikerült rekordokat dönteni, a Monster Hunter World a Capcom számára is hatalmas eredmény, ugyanis egy toronymagasan a legsikeresebb PC-s megjelenésük, amivel a Dark Souls 3 debütálását is sikerült lekörözni.

Ha megjött a kedvetek a játékhoz, mindenképpen olvassátok el tesztünket, utána pedig irány sárkányokat vadászni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)