Hirdetés

Megszűnt a stúdió, amely Sonic újradizájnolását végezte

|

Számos tehetséges munkatárs kereshet magának új munkát az utolsó nagy hajrá után.

Hirdetés

Miután kijött a Sonic film első trailere és a rajongók felpaprikázták magukat a címszereplő kinézete miatt, a Paramount a negatív visszajelzések mennyisége miatt úgy döntött, hogy elhalasztja a premiert és utómunkát rendel el. Sonicot egy csupa tehetséges szakemberből álló stúdió, a Moving Picture Company egyik stúdiója fazonírozta át és a legutóbbi előzetes alapján remek munkát végeztek. Csakhogy nem lett happy end a vége, a csapatnak le kellett húznia a rolót.

Hirdetés

A CBC News megszerezte egy email másolatát, amelyben értesítik a vancouveri divízió alkalmazottait, hogy azonnali hatállyal megszűnik a munkahelyük. A szöveg szerint minderről a "növekvő külső piaci nyomás" tehet és kijelenti, hogy Vancouveren kívül vonzóbb üzleti lehetőségek vannak.

A vancouveri stúdió egykor mintegy 800 munkatársat foglalkoztatott, de ez a szám csökkent a bezáráshoz vezető évek során. Viszont így is olyan filmeken dolgozhattak korábban, mint a Watchmen, Az oroszlánkirály, A galaxis őrzői, a Szárnyas fejvadász 2049, a Prometheus, A dzsungel könyve és a Pikachu, a detektív

Az MPC-nek vannak stúdiói világszerte (például Montrealban, Londonban, Los Angelesben, Párizsban és Bangalore-ban is), de azt egyelőre nem tudni, hogy a Sonic újradizájnolásán dolgozó csapatnak lehetősége lesz-e valamelyikben folytatni. Főleg annak tudatában, hogy a Redditre felkerült - állítólagosan belsős - információk alapján - kifejezetten rosszak voltak a munkakörülmények, hétnapos munkahetekről és 17 órás műszakokról érkeztek beszámolók. 

Akármi is legyen az igazság, reméljük, hogy mindegyik szakembernek sikerül mielőbb munkát találnia egy olyan helyen, ahol megbecsülik őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)