Hirdetés

Na, csak kinyírja nagyot bukó játékát a Square Enix

|

A Babylon's Fall rossz is volt, nem is érdekelt senkit, de a kiadó hitt benne és támogatni akarta - eddig.

Hirdetés

Idén márciusban jelent meg a Babylon's Fall, ami papíron jobbnak ígérkezett, mint amilyen végül lett: a PlatinumGames csapata fejlesztette, aminek van némi tapasztalata szerepjátékokkal, a kooperatív kaszabolás meg eleve jó mókának tűnt, és ugyan a trailerek által megvillantott látvány hagyott kívánnivalót, titkon reménykedtünk benne, hogy más elemei megmenthetik.

Sajnos már az első kritikák is temették, gyakorlatilag semmi értékelhető nem volt benne - mi is csak az endgame-et tudtuk egy kicsit dicsérni. A kezdetben sem nagy lendület után a játékosszám hamar a mélybe zuhant, PC-n a SteamDB mérése szerint ezen cikk megírásának pillanatában ketten játszanak vele.

Hirdetés

A reménykeltő nyilatkozatok ellenére valójában nem volt kérdés, hogy kinyírja-e a Square Enix a Babylon's Fallt, csak az, hogy mikor. Most eljött a bejelentés pillanata: minden további frissítés fejlesztését megszakították, 2023. február 28-án pedig a szervereket is lekapcsolják. A digitális változat és a játékbeli fizetőeszköz értékesítését azonnali hatállyal beszüntették, és a dobozos verzió forgalmazását is leállítják.

A hátralévő néhány hónapban játékbeli aktivitásokkal igyekeznek köszönetet mondani a játékosoknak. November 29-án véget ér a második szezon, és nem lesz megvásárolható a Premium Battle Pass.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)