Hirdetés

Na, szerintetek lesz Prince of Persia: The Sands of Time remake idén? A Ubisoft válaszolt

|

Annak ellenére, hogy 2021-es megjelenéssel tervezett a Ubisoft, valahogy csak nem akar elkészülni a Prince of Persia: The Sands of Time kipofozott változata.

Hirdetés

Olyan, mintha már régebben lett volna, de valójában a 2020-as Ubisoft Forward keretében jelentette be a Prince of Persia: The Sands of Time remake-jét a kiadó, olyan lendülettel, hogy rögtön megjelenési dátumot is tűzött hozzá: a Ubisoft Mumbai és a Ubisoft Pune csapatok közös projektje 2021. január 21-én jelent volna meg. Csak hát aztán a bejelentést kísérő trailer láttán a rajongók felhördültek, úgy látták, a játék ocsmány, és hiába próbálta a Ubisoft védeni, hogy a külső szándékosan olyan, amilyen, kénytelen volt halasztani.

Első lépésben március 18-áig tolták el, aztán egyre messzebbre és messzebbre, míg nem a fejlesztést a fentieknél jóval tapasztaltabb, az eredeti játékon is dolgozó Ubisoft Montréal vette át 2022 májusában.

Hirdetés

Azóta azért már csak haladtak vele, gondolhatnánk, de a valóság mást mutat. A júniusi Ubisoft Forward előtt a kiadó fontosnak tartotta közölni, hogy a műsorban nem fog majd feltűnni a The Sands of Time remake-je, mivel jelenleg a koncepciós, ötletelős fázisban tart a projekt, a csapatot toborozzák, a prioritásokat igyekeznek belőni, tesztelgetnek, és próbálják a játékosok visszajelzéseit figyelembe véve folytatni a fejlesztést. Egyáltalán nem tudnak majd róla semmi újat mondani az idei évben.

Így is lesz mivel játszanunk a kiadónak köszönhetően, hiszen várhatóan idén jön az Assassin's Creed Mirage, az Avatar: Frontiers of Pandora, valamint a The Crew Motorfest, különféle Tom Clancy's projektek mellett.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)