Hirdetés

Nagy múltú világversenyt vásárolt fel a Sony, meg is van az idei esemény időpontja

|

Természetesen a versenyre most bejelentett négy verekedős játék mindegyike elérhető PlayStationre, sőt, kettő közülük konzolos exkluzív.

Hirdetés

Megvette az Evolution Championship Seriest, ismertebb nevén az Evót a Sony - ezt maga a cég jelentette be a tegnapi napon.

Az 1996-ban létrehozott, verekedős játékokra fókuszáló tornát a Sony egy új vállalkozással, a kifejezetten e-sportra szakosodott RTS-szel közösen vásárolta fel.

A koronavírus-járvány miatt, ahogy tavaly is tervezték (csak akkor szexuális zaklatás vádja miatt végül törölték az eseményt), úgy idén is online kerül megrendezésre a verseny, tehát immáron az is hivatalos, hogy lesz Evo Online 2021.

Hirdetés

A rendezvényt két részletben, augusztus 6-8., valamint augusztus 13-15. között fogják megtartani, olyan játékokkal, mint a Guilty Gear Strive, a Mortal Kombat 11 Ultimate, a Street Fighter V: Champion Edition és a Tekken 7.

Ugyebár mind a négyük elérhető PlayStationre, sőt, kettő közülük konzol exkluzív, de az Evo azért tisztázta, hogy a jövőben a felvásárlás ellenére is nyitottak lesznek más platformok felé. Ezzel kapcsolatban a Nintendo egyik szóvivője is gyorsan közölte, hogy bár a legjobbakat kívánják a szervezőknek, ők azért a jövőben is számolnának az Evóval.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)