Hirdetés

Nagy siker a Diablo 2: Resurrected

|

Valamivel több mint fél év kellett a Diablo 2 remasternek, hogy elérjen egy fontos eladási mérföldkövet.

Hirdetés

A 2020 elején megjelent Warcraft III: Reforged után mindenkinek erős kétségei támadtak azt illetően, képes lesz-e a Blizzard a Diablo 2-t méltó módon felújítani, de már a megjelenés előtti kommunikációból is látszott, hogy a kiadó tanult korábbi hibájából,  és tényleg mindent belead a Diablo 2: Resurrected esetében. Meglett az eredménye: nem csak a kritikusok, a játékosok is szerették a 2021 szeptembere óta elérhető remastert, mely most egy fontos eladási mérföldkőhöz jutott.

A Blizzard bejelentette, hogy több mint 5 millió játékos fizetett már az élményért, a kezdeti szerverproblémák nem szegték kedvüket.

Hirdetés

A játék folyamatosan frissül, a nemrég megjelent 2.4-es patch a balanszon javított, az április 28-án érkező Ladder pedig a rangsorolt módot hozza majd el, melyben a játékosok a nulláról indulva törhetnek az XP-ranglista élére.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Diablo 2: Resurrected frissítéseit az egykori Vicarious Visions dolgozói már a Blizzard ernyője alatt, a Blizzard Albany csapat tagjaiként készítik. Nekik köszönhetjük a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyt és a Tony Hawk's Pro Skater 1+2-t is, de nem valószínű, hogy további remastereket fognak nekünk szállítani

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)