Hirdetés

Nagyon jól fogy a Crusader Kings 3, fontos mérföldkőnél az eladások

|

A stratégiai játék számára másfél hónap kellett, hogy elérjen egy fontos szintet.

Hirdetés

A Crusader Kings széria rajongói már tisztában vannak a koncepcióval, sok virtuális stratégia viszont csak most, a harmadik rész megérkezésével ismerkedett meg a Paradox Interactive RTS-ével és csodálkozott rá a tengernyi lehetőségre.

A valós idejű stratégiai játékban egy dinasztia sorsát kell egyengetnünk és hírnevét öregbítenünk, ennek során temérdek más uralkodó mellett akár a Magyar Királyság Salamon királyaként is megkezdhetjük a kampányunkat. A lehetőségeink pedig szinte végtelenek, akár kannibálokká is válhatunk és megehetjük a pápát, de a modok segítségével vámpírként is a trónra csücsülhetünk. 

Hirdetés

A Crusader Kings 3-ról nem csak mi voltunk jó véleménnyel, ugyanis a Metacriticen 91-es átlaggal rendelkezik 60 teszt alapján, így nem meglepő, hogy bevételügyileg is jól szerepelt a játék. A Paradox Interactive elnöke, Ebba Ljungerud büszkén jelentette be, hogy a harmadik részből több mint egy millió példány talált gazdára Steamen keresztül, a mérföldkő eléréséhez nagyjából másfél hónapra volt szükség.

Ljungerud azt is kiemelte, hogy nagyon örülnek a felhasználók visszajelzéseinek is, hiszen húszezernél is több értékelést írtak (92%-uk pozitív) a Valve rendszerében, ez pedig megerősíti őket abban, hogy minőségi játékot készítettek. 

Az előzmények ismeretében biztosak voltunk benne, hogy a Paradox több kiegészítővel is jelentkezni fog a Crusader Kings 3-hoz, de a mostani sikert látva nem lenne meglepő, ha az eredetileg tervezettnél is több plusz tartalom érkezne. Ti próbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)