Hirdetés

Nagyon jól sikerült a Planet Zoo első fél éve, kaszált a Frontier

|

Az állatkertes játék nagyon szépen szépen teljesített, és maga mögött hagyta tempóban a Frontier legtöbb nagy nevét.

Hirdetés

A Frontier Developments nagy örömmel jelentette be, hogy a Planet Zooból egy millió példányt adtak el 2020. májusáig bezárólag. Ez azt jelenti, hogy az állatos menedzser gyorsabban pörög le a polcokról, mint az Elite Dangerous, a Jurassic World Evolution vagy a Planet Coaster. Ezekből több millió kelt már el mostanra, de tempóban a Planet Zoo mögött vannak a Frontier szerint.

Hirdetés

A siker egyébként nem annyira meglepő: a tycoon rajongók nagyon régóta vártak már egy Zoo Tycoon-szerű mókát, és a Planet Zoo nem csak teljesítette ezt a kívánságot, de remek minőséget kínált. A tavaly novemberi megjelenés is segített, ami egy szinte tökéletes időpont volt a menedzserjáték kiadásához.

"Továbbra is elképeszt és lenyűgöz bennünket az a szeretet és az a mennyiségű visszajelzés, amit kapunk a játékosainktól. A karantén utáni világ fényes jövője felé nézve reméljük, hogy hosszú távon is velünk maradtok majd."

A Planet Zoo rendszeresen kapja a kisebb-nagyobb tartalmi frissítéseket. Reméljük, hogy idővel egy tisztes kiegészítőt is összedob majd a Frontier.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)