Hirdetés

Nagyon rövid idő alatt produkált az Elden Ring hihetetlen eladási számot

|

A kellemetlenségek ellenére nagyon bejön a PC-s tábornak a FromSoftware új játéka.

Hirdetés

Már elérhető az idei év egyik nagy dobása, az Elden Ring, ami megjelenése után hamar óriási népszerűségre tett szert, habár erre igazából számítani is lehetett a nagy napot megelőző hype láttán. Azonban nem olyan rég a SteamSpy jóvoltából napvilágot láttak olyan számok, amelyeket elnézve még egyértelműbbé válik, hogy mekkora érdeklődés is övezte valójában a George R. R. Martin közreműködésével készült játékot. Ráadásul azon a platformon, amelyiken bőven akadtak gondok a produktummal.

A steames játékok adatait gyűjtő weboldal szerint ugyanis a FromSoftware február 25-én megjelent alkotásából már több mint 5 millió példány talált gazdára a Valve platformján, ez a teljesítmény pedig önmagáért beszél. Hab a tortán, hogy a információk szerint volt olyan pillanat, amikor egyszerre 891 638-an küzdöttek a túlélésért az Elden Ring világában, ami szintén elképesztő, leginkább a népszerűbb és ingyenes multiplayer cuccok szoktak ilyen eredményt produkálni.

Hirdetés

Azonban fontos hozzátenni, hogy a SteamSpy adatai az eladott darabok kapcsán nem biztos, hogy tűpontosak, hiszen becsült számról van szó. Azt viszont nehéz tagadni, hogy népszerű az Elden Ring, ugyanis időközben a brit játékeladásokkal foglalkozó GfK is friss infókat közölt, így kiderült, hogy a február 26-án véget ért héten a FromSoftware játékából fogyott a legtöbb dobozos változat az Egyesült Királyságban. Ezzel egyébként a szintén elég friss Horizon Forbidden Westet taszította le a trónról.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Nektek hogy tetszik eddig az Elden Ring? Láttátok már ezt a daliás hőst?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)