Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy nálunk csak késve jelenik meg a PlayStation 5 konzol

|

Sőt nem csak Magyarországon, hanem az Egyesült Államokon és Kanadán kívül mindenhol várható némi csúszás, legalábbis erre utal az új Call of Duty hivatalos weboldala.

Hirdetés

Érdekes információra bukkantak azok, akik a Call of Duty: Black Ops Cold War weboldalát böngészték. Itt ugyanis arról esik szó, hogy az Egyesült Államokban és Kanadában a korábban kommunikált módon 2020 ünnepi időszakában (gyakorlatilag október és december között) jelenik majd meg a PlayStation 5, a világ többi részében viszont ennél kicsivel tovább kell rá várni. A Sony hivatalos bejelentéséig persze semmi sem teljesen bizonyos, szóval most már tényleg nem ártana, ha lelepleznék a kőbe vésett megjelenés dátumokat.

Hirdetés

Az eltolt start egyébként nem lenne teljesen új megoldás, elvégre az Xbox One is 2013 novemberében jelent meg Amerikában, Ausztráliban, Dél-Afrikában és bizonyos szerencsés európai országokban. Japánban, Kínában és Európa többi részén viszont csak 2014 szeptemberében vált elérhetővé.

A PlayStation 4 esetében kisebb volt a késés: a Sony konzolja 2013. november 15-én került fel az amerikai polcokra, két héttel később, november 29-én jelent meg Európában, 2014. február 22-én pedig Japánban. 

A Call of Duty: Black Ops Cold War weboldalán egészen pontosan a következő szöveg olvasható a játék next-gen verziója kapcsán:

A Call of Duty: Black Ops Cold War PlayStation 5-ös kiadása 2020 ünnepi szezonjában fog megjelenni az Egyesült Államokban és Kanadában, a világ többi részén pedig 2020 végén. A játék még ebben az évben megjelenik Xbox Series X-re is.

Úgy tűnik tehát, hogy az Xbox Series X esetében nincs szó elcsúsztatott megjelenésről az egyes régiók esetében, viszont a PlayStation 5 Amerikán kívül csak "2020 végén" érkezik, ami gyakorlatilag decembert jelent. 

Az eltérő megjelenések egyébként a Call of Duty: Black Ops Cold War PS-es előzetesének végén is láthatóak:

Szerintetek tényleg meglépi a Sony a régiókra bontott startot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)