Hirdetés

Nagyot ment a pénztáraknál a Detroit: Become Human

|

A játék a Quantic Dream legjobban fogyó címévé lépett elő, amibe a PC-s változat is besegített.

Hirdetés

2018-ban jelent meg a Quantic Dream nagyszerű sci-fi játéka, amely a nem túl távoli jövőben játszódva mesélte el három android, Kara, Connor és Markus érzelmekkel teli, csavaros történetét.

A stúdióra jellemző döntési helyzeteknek köszönhetően számos végkifejletet elérhettünk mindhárom karakternél, ez pedig nem csupán magas kritikai pontszámokat eredményeztek (a mi tesztünk is szerette), de azt is, hogy azóta is szerelmes vagyok a Karát életre keltő Valorie Curry-be. 

Hirdetés

Az eredetileg PlayStation 4-re, majd PC-re is megjelenő kalandjáték nem csupán a mi szívünket nyerte el, hanem rengeteg játékosát is. A Quantic Dream statisztikái szerint a Detroit: Become Human több mint 6 millió eladott példánnyal büszkélkedhet már, amelyből 1 milliót a PC-s verzió tesz ki július elejéig bezárólag. A Detroit ezzel nem csupán a stúdió eddigi legjobban fogyó játéka lett, de egyúttal ez volt 2021 tavaszán az ötödik legtöbbször streamelt PC-s játék a PlayStation Now szolgáltatáson keresztül.

Persze valójában sokkal többen játszottak a Detroittal 6 milliónál, hiszen egy ideig a PlayStation Plus keretében is elérhető volt, azonban a Quantic Dream egyik vezérigazgatója, Guillaume de Fondaumiere szerint 2020 így is rekordév volt számukra a bevételek szempontjából, még a járványhelyzet ellenére is. A csapat következő játéka is formabontó lesz, így kíváncsian várjuk, hogy lesz-e akkora siker, mint az androidok sorsát a kezünkbe adó kaland. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)