Hirdetés

Nagyot tarolhat a nyitóhétvégén az új Batman

|

Hatalmas kezdeti bevételt jósoltak Robert Pattinson denevéremberének.

Hirdetés

Kifejezetten érdemes lehet a héten ellátogatni a moziba, ugyanis eddig eléggé úgy áll a helyzet, hogy remekül sikerült a Matt Reeves által rendezett Batman, amiről ti is megbizonyosodhattok, ha meglesitek friss videónkat.

Sajnos van olyan ország, ahova ezúttal nem merészkedik el a denevérember, de ennek ellenére a világ számos pontján látható lesz a film ezen a héten.

Hirdetés

Általában nagyon fontos, hogyan szerepel a nyitóhétvégéjén egy film, ezért is izgalmas, hogy a Deadline szerint a filmiparban úgy számoltak, hogy a Batman már a héten elérheti a 245 millió dolláros bevételt világszerte. Ha ez tényleg így lesz, akkor örülhet a Warner Bros., hiszen nagyon rövid idő alatt sikerülhet meghaladni a film 200 milliós büdzséjét.

Részletes előrejelzés is érkezett. Ennek fényében csak az Egyesült Államokban 115 és 125 millió közötti bevételre van kilátás, míg a nemzetközi piacokról 110 és 120 millió közötti összeg folyhat be. Így jött ki az, hogy az első hétvége teljes bevétele valahol 225 és 245 millió között állhat meg. Az előrejelzések tehát biztatóak, így pedig izgalmas lesz látni, végül hogyan is teljesít Pattinson Denevérembere.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ti tervezitek megnézni a filmet? Ha igen, milyen elvárásokkal ültök majd be a terembe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)