Hirdetés

Elhagyja a Naughty Dog csapatát az Uncharted 4 és a The Last of Us társrendezője

|

Bruce Straley közel 18 évig volt a stúdió tagja, számos remek játékon dolgozott, de most úgy érzi, itt az idő továbblépni.

Hirdetés

Nem ez az első eset, hogy egy régi tag kilép a Naughty Dogból, hisz az Uncharted játékok írója, Amy Hennig is már a Visceral Games-nél dolgozik egy új Star Wars alkotáson, és most egy újabb fejlesztő döntött úgy, hogy új kihívások után néz.

Hirdetés

Bruce Straley egy hosszú levélben jelentette be, hogy elhagyja a stúdiót, amihez 1999-ben csatlakozott, és azt is megjegyezte, hogy akkor ő volt a 15. számú alkalmazott, és egyike azon kevés fejlesztőknek, akik már akkor a Naughty Dog-nál voltak, amikor az még nem tartozott a Sony-hoz. Straley olyan játékokon dolgozott, mint a Jak and Daxter vagy a Crash Team Racing, de rendezőként részt vett több Uncharted epizód és a The Last of Us fejlesztésében is.

A fejlesztő azt mondta, hogy már az első naptól kezdve tudta, hogy a játékipar legtehetségesebb emberei veszik körül, és elképesztően hálás mindenért, amit a csapattól kapott. Viszont három óriási projekt és az irodától távol töltött hosszabb idő után most úgy érzi, eljött az idő, hogy más dolgokba kezdjen bele, és ugyan még nem tud konkrétumokat mondani a jövőt illetően, de már alig várja, hogy bejelenthesse, hol folytatja a munkát.

Nektek melyik volt a kedvenc alkotásotok azok közül, amiken Straley is dolgozott?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)