Hirdetés

Neil Druckmann lett a Naughty Dog új alelnöke

|

Az Uncharted 4 és a The Last of Us játékok kreatív rendezője mostantól egy új szerepkörben folytatja a pályafutását a cégnél.

Hirdetés

Tagadhatatlan, hogy Neil Druckmann az utóbbi évek egyik feltörekvő sztárja a játékiparban, hiszen mind a The Last of Us, mind az Uncharted 4 hihetetlen kritikai sikert értek el, ami részben a rendező munkájának és stílusérzékének köszönhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy ez a sok munka most meghozta a gyümölcsét, ugyanis a Naughty Dog bejelentette, hogy a vezetőség átszervezése során Druckmannt a cég alelnökévé léptették elő. Evan Wells elnök a blogbejegyzésében megjegyezte, hogy a rendező ettől függetlenül továbbra is dolgozik a The Last Of Us folytatásán.

Szerencsére emellett még egy kis segítséget is fog kapni, ugyanis két társrendező is csatlakozni fog hozzá Kurt Margenau és Anthony Newman személyében, akik korábban az Uncharted: The Lost Legacyval már bizonyították a rátermettségüket. Természetesen gratulálunk Druckmannek a sikerekért, de ugyanakkor reméljük, hogy ez nem azt jelenti, hogy a The Last of Us Part II után már nem rendez nekünk több kiváló játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)