Hirdetés

The Last of Us - 17 millió eladott példánnyal ünnepli a Naughty Dog a játék ötödik évfordulóját

|

Hatalmas mérföldkő ez a Naughty Dog számára, mert emellett az Uncharted széria is nagyon jól teljesít.

Hirdetés

A zseniális The Last of Us 2013. június 14-én jelent meg PlayStation 3-ra, majd következő év áprilisában PlayStation 4-re. Az első kiadás után öt évvel már több mint 17 millió darabot adtak el a játékból.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat Naughty Dog Twitteren is megemlékezett a jeles évfordulóról és a kiváló eladási számokról, illetve megköszönték a rengeteg támogatást, rajongást és szeretetet a játék iránt.

Azt sajnos nem tudni, hogy milyen arányban oszlanak el a PS3-as és PS4-es eladások, de ettől is függetlenül is nagyon nagy eredmény ez. Emellett az Uncharted széria már 41 millió eladott példány felett jár, így a Naughty Dog két legnagyobb IP-jének összbevétele közelít a 60 milliós határhoz.

Az eladásokat aztán majd még inkább felduzzasztja a The Last of Us Part II megjelenése. Az eddig látottak alapján a Naughty Dog tartani fogja a színvonalat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)