Hirdetés

NBA 2K19 - a belgiumi szabályozások miatt változnak a loot boxok

|

A fejlesztők úgy döntöttek, hogy a helyi törvényekhez igazodva alakítják át ezt a funkciót.

Hirdetés

A belga törvényhozók idén határoztak úgy, hogy illegális tevékenységnek számít a loot box játékmechanika az országban. Ezt természetesen tiszteletben tartja a 2K Games is, így a srácok eszközöltek egy apró, de lényeges változtatást.

Hirdetés

Ha figyelemmel követitek az NBA 2K sorozat alakulását, akkor biztosan ismerősen cseng a MyTeam játékmód neve, amelyben az a cél, hogy a legütőképesebb csapatot alkossuk meg a rendelkezésre álló játékosokból. Új kosarasokat akár csomagokból szerezhetünk, mely lényegében egy loot box-rendszer.

A 2K Games viszont most bejelentette, hogy Belgiumban ezentúl csak az összegyűjtött pontokkal vásárolhatnak a játékosok ilyen pakkokat, prémium fizetőeszközzel nem. A stúdió közleményéből az is kiderül, hogy nem igazán értenek egyet ezzel a belga törvénnyel, és a játékosoknak is azt javasolják, hogy nyugodtan adjanak hangot a véleményüknek. Nem tudni, más országokban változik-e a rendszer.

Ti szoktatok loot boxokat vásárolni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)