Hirdetés

NBA Playgrounds 2 - a 2K Games lett az új kiadó, a játék címe is megváltozott

|

Eléggé átalakultak a dolgok a játék háza táján, későbbi megjelenésre számíthatunk.

Hirdetés

Új kiadó vásárolta meg az NBA Playgrounds 2 jogait. A 2K Games égisze alatt fog debütálni a játék, ennek megfelelően a cím is változott: ezentúl NBA 2K Playgrounds 2 címmel hivatkozhatunk az árkád kosárjátékra.

Hirdetés

Playgrounds 2-t idén áprilisban, nem egészen egy évvel az első rész megjelenése után jelentették be. Akkor még nyári megjelenéssel számoltak (miután a május 22-i eredeti tervet nem sikerült tartani), de a 2K belépését követően ismét csúszott a játék, és várhatóan csak a 2018-as év végén debütál az NBA 2K Playgrounds 2 PC-n, Xbox One-on, PS4-en és Nintendo Switchen.

Az NBA 2K Playgrounds 2 új Season, illetve Playgrounds Championship rangsorolt módokkal kecsegtet, és várhatóan több mint 200 játékos közül választhatunk sztárokat a csapatunkba. A kettő a kettő elleni meccsekben továbbra is a jelen és a múlt legnagyobb kosarasaival csaphatunk össze, és a 2K ígéretei szerint az online mérkőzéseken sem lesz gond a fejlesztett rendszernek és a dedikált szervereknek köszönhetően.

Szerintetek jó kezekbe került a Playgrounds 2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)