Hirdetés

Az NBA 2K20 az élre állt, a Control már sehol nincs

|

Sőt, a múltheti első, az Astral Chain is kiesett a top 10-ből a brit játékeladási listán.

Hirdetés

A UKIE közleménye szerint nem volt valami izgalmas az elmúlt hét dobozos játékeladások szempontjából. Az NBA 2K20 az első helyen debütált, viszont majdnem egyharmaddal kevesebb fogyott belőle a megjelenését követő napokban, mint az NBA 2K19-ből.

Hirdetés

A második pozícióban Spyro landolt, ugyanis újabb platformokra jelent meg a Spyro Reignited Trilogy, és a Switch-tulajok azonnal rákaptak: a héten eladott példányok 92 százaléka switches változat volt, ugyanakkor még így is 10%-kal kevesebben vették, mint a PS4-es változatot annak megjelenésekor. A Man of Medan meg tudta őrizni harmadik helyét, viszont a múlthéten második Wreckfest a tizedikre, a listát vezető Astral Chain a tizenegyedikre, a legutóbb negyedik Control pedig a tizennegyedikre zuhant, és ez sajnos nem túl jó jel. A top 10 többi szereplője régi ismerős már, újdonságok közül a Catherine: Full Body tudott egy 9. helyet kiharcolni. Íme a teljes lista:

1. NBA 2K20
2. Spyro Reignited Trilogy
3. The Dark Pictures Anthology: Man of Medan
4. Mario Kart 8: Deluxe
5. Crash Team Racing: Nitro-Fueled
6. Marvel's Spider-Man
7. Super Mario Maker 2
8. FIFA 19
9. Catherine: Full Body
10. Wreckfest

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)