Hirdetés

A Need for Speed Payback nem nyitott túl jól, de a Call of Duty WWII szépen menetel

|

A megjelenését követő második hétben sem adta első helyét a Call of Duty WWII, ahogy a FIFA 18 sem engedi el pozícióját a brit játékeladási toplistán.

Hirdetés

Egyetlen, dobogóra esélyes játék érkezik még az idei évben, a Star Wars: Battlefront II, de a Call of Duty WWII-t és a FIFA 18-at valószínűleg nem fogja tudni lejjebb tolni az első két helyről az Egyesült Királyság dobozos eladásokat összegző listáján.

Hirdetés

Az új CoD kétszer olyan jól nyitott, mint az Infinite Warfare, és sem idén, sem 2016-ban nem volt olyan játék, ami a második hetében is ilyen jó eredményeket produkált. A harmadik helyen az Assassin's Creed Origins áll, a vele egy napon megjelent Wolfenstein II: The New Colossus sajnos már a hatodikról a tizennegyedik helyre zuhant. A Need for Speed Payback a negyedik helyen debütált (a két éve megjelent Need for Speed jobban nyitott), ezt a negatív kritikákat kapott Sonic Forces, valamint a negyedikről a hatodikra csúszott Super Mario Odyssey követi. A hetedik, nyolcadik és kilencedik helyen egy-egy autós játék áll, a Forza Motorsport 7, a Forza Horizon 3 és a Gran Turismo Sport egyaránt jól tartják magukat a top 10-ben; a Horizon 3 egy helyet előre lépett, a GT Sport négyet hátra. A tizedik pozícióba a szintén friss Football Manager 2018 került.

Íme a tíz legjobb, itt pedig a negyvenes lista.

1. Call of Duty: WWII
2. FIFA 18
3. Assassin's Creed: Origins
4. Need for Speed: Payback
5. Sonic Forces
6. Super Mario Odyssey
7. Forza 7
8. Forza Horizon 3
9. Gran Turismo Sport
10. Football Manager 2018

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)