Hirdetés

Új Need for Speed játék jön ősszel, PS4-re is ellátogathat az EA Access

|

Mesélt egy kicsit 2019-es terveiről az Electronic Arts.

Hirdetés

Saját bevallása szerint is nehéz negyedévet zárt december 31-ével az Electronic Arts.

Hirdetés

A FIFA 19 persze őrülten jól ment megint, de a Battlefield V nem az elvártnak megfelelően fogyott (7,3 millió példány kelt el belőle), ami nem tett jót a cég bevételeinek. Talán a következő részt majd teljes játékként adják ki...

Nem kapott szárnyra a mobilos Command & Conquer: Rivals sem. 

Az év első felében az Anthemet várhatjuk, viszont ősszel jön valami a Titanfallhoz, valamint a napokban megjelent Apex Legendshez kapcsolódó "élmény", ami mobiljátéktól spin-offig bármi lehet. 

A Plants vs. Zombies franchise szintén visszatér, feltehetően a már korábban is pletykált Garden Warfare 3-mal, illetve lesz új Need for Speed, amiről még semmit nem tudni, csak remélni tudjuk, hogy jobban sikerül a Paybacknél.

A cég továbbá azt is megerősítette, hogy továbbra is őszi megjelenést tervez a Star Wars Jedi: Fallen Order számára. Utalt arra is, hogy a tervek szerint egy előfizetéses szolgáltatásuk (ami alighanem az EA Access) egy újabb nagy platformon (ami alighanem a PS4) fog megjelenni. Ideje lenne, mivel az Xbox One-osok idén már öt éve élvezhetik a szolgáltatás nyújtotta előnyöket.

Minden részletet megtudunk majd az EA Play-en júniusban (ha lesz), addig mondjátok el, ti milyen NFS-t, PvZ-t, Titanfallt szeretnétek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)