Hirdetés

Négy switches játék is van a legfrissebb top 10-es listán, de így is egy PS4-exkluzív áll a csúcson

|

A Ghost of Tsushima sikeresen megtartotta a korábbi helyezését.

Hirdetés

Befutottak a friss adatok, amikből kiderül, hogy az augusztus 1-jén véget ért hét során mely dobozos játékból kapkodták el a legtöbbet az Egyesült Királyságban. Történtek kisebb-nagyobb változások, és olyan címek is akadnak, amelyek az eggyel korábbi toplistában még nem szerepeltek, ráadásul az egyik ilyen rögtön dobogós is lett.

Hirdetés

Az első két helyezett nem változott az előző listához képest, így ismét a Ghost of Tsushima zsebelhette be az arany érmet, az Animal Crossing: New Horizons pedig az ezüstöt. A harmadik helyen pedig a viszonylag frissen megjelent Destroy All Humans! áll, ami azt mutatja, hogy elég szép nyitást produkált a remake.

Íme a top 10-es lista, amelyen négy Switch-játék is helyet kapott:

1. Ghost of Tsushima
2. Animal Crossing: New Horizons
3. Destroy All Humans!
4. Mario Kart 8 Deluxe
5. F1 2020
6. Paper Mario: The Origami King
7. Skater XL
8. The Last of Us Part II
9. Grand Theft Auto V
10. Minecraft (Nintendo Switch)

Ti vettetek valamilyen dobozos játékot mostanában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)