Hirdetés

Néhány vásárlónak visszafizette a Sony a Cyberpunk 2077 árát

|

Több beszámoló is arra utal, hogy a Sony elkezdte kivizsgálni a panaszokat, és nem egyet megalapozottnak ítélt.

Hirdetés

Sok munka vár még a CD Projekt Red fejlesztőire, hogy a Cyberpunk 2077 technikai oldala is fel tudjon nőni az egyébként pazar és lebilincselő sztorihoz, a remekül megírt karakterekhez és a játék hangulatához.

Főként azok a vásárlók jártak pórul, akik abban bíztak, hogy a 2013-as hardverek (PlayStation 4 és Xbox One), illetve azok frissebb, ám teljesítmény tekintetében semmivel sem jobb kiadásai elboldogulnak majd Night City megjelenésével, és ha nem is 1080p felbontáson, de azért hellyel-közzel stabil 30 fps-sel játszhatnak majd.

Hirdetés

Balszerencséjükre a Microsoft és a Sony piacterein nem alapértelmezett szolgáltatás a visszatérítés, tehát jellemzően akkor sem kaphatják vissza a pénzüket a vásárlók, ha egy percet sem játszottak a problémás játékkal. Olykor azonban mégis kivételt tesznek a platformok gazdái, jelen esetben a Sony, mint azt a Redditről származó beszámolók állítják.

Ezek alapján egyedi elbírálás zajlik, volt akinek visszautasították a kérelmét, másét befogadták és visszakapta a pénzét, a Cyberpunk 2077 pedig annak rendje és módja szerint eltűnt a könyvtárából a mentésekkel együtt. Ami pedig igazán érdekes, hogy az egyik állítás szerint a Sony panasszal fordult a CD Projekthez, legalábbis ezt hallotta az illető a telefonban. Amennyiben ennek van valóságalapja, akár még komoly kártérítés ügy is kerekedhet a történetből.

Ha tehetnétek, most visszakérnétek a Cyberpunk 2077 árát, vagy a technikai gondok ellenére élvezitek a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)