Hirdetés

Nem áll le az Epic Games Store, rengeteg exkluzívra számíthatunk a jövőben

|

Az Epic Games a későbbiekben is folytatni szeretné azt a stratégiát, ami miatt sok játékos kiakadt már korábban.

Hirdetés

Már több mint 2 éve annak, hogy elindult az Epic Games Store, amin keresztül rengeteg ingyen játékhoz juthattunk már, és egyebek mellet ezeknek az ajándékoknak köszönhetően egy elég ismert platform lett belőle.

Persze a népszerűséghez valószínűleg az is hozzájárult, hogy akadtak olyan PC-s játékok, amik ideiglenesen elkerülték a Steamet, és az Epic boltjában jelentek meg, ráadásul úgy tűnik, számíthatunk még bőven ilyen címekre a jövőben.

Hirdetés

Az Epic Games ugyanis elárulta, hogy későbbi is szeretné magához vonzani exkluzív megállapodásokkal a játékfejlesztőket és a kiadókat. Sőt, a stúdió egyik szóvivője szerint a következő két évben több exkluzív fog megjelenni, mint amennyit eddig felpakoltak az áruházukba, szóval úgy tűnik, tényleg nem kívánja kukázni ezt a stratégiát a vállalat. Valószínűleg később is lesznek olyan játékosok, akik nem örülnek az ilyen exkluzivitásnak, ám egyes fejlesztőcsapatok számára kifejezetten pozitív dolog lehet egy-egy ilyen megállapodás.

Az biztos, hogy az Epic Games Store kifejezetten jól zárta az előző esztendőt, mivel rengetegen használták a platformot 2020-ban, és sokan voltak azok is, akik nemcsak az ingyen játékok miatt léptek be a fiókjukba. Persze még bőven van hova fejlődni az Epic boltjának, hiszen továbbra is akadnak olyan hiányzó közösségi funkciók, amelyek sokat dobnának a felhasználói élményen, de minden esély megvan rá, hogy az elkövetkezendő években még nagyobbra nőjön a platform.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)