Hirdetés

Nem gondolnád, mennyien töltötték le az Among Ust, amíg ingyenes volt

|

A játék amúgy is nagyon olcsó, de úgy tűnik, még így is millióknak kellett ingyen.

Hirdetés

PC-n 3,99 eurót kell fizetni a tavalyi év egyik legnépszerűbb játékáért, az Among Us-ért, ez forintba átszámítva egy rosszabb napon is mindössze 1500-at jelent, amit azért a legtöbben megengedhetnek maguknak. A Microsoft Store-os változat kicsit drágább, 1725 Ft, de az Xbox Game Pass előfizetői PC-n  további költségek nélkül játszhatnak vele, miközben mobilon teljesen ingyenes, feltéve, hogy el tudjuk viselni a reklámokat.

Mindezek ellenére megérte az Innerslothnak az Epic Games Store-ral szövetkezni, ugyanis amíg az Among Us ingyenes volt (május 27. és június 3. között), rengetegen csaptak le rá.

Hirdetés

A fejlesztők közleménye szerint több mint 15 millió játékos adta hozzá a játékot az EGS-es könyvtárához, ami elképesztően magas szám. Azt nem tudjuk, hányan maradtak aktív játékosok, de a csapat boldog, így mi is azok vagyunk.

Az év folyamán rengeteg új tartalom jön még, lesznek új szerepek, pálya, és egyéb extrák. Bármikor érdemes tenni vele egy próbát, ha eddig elkerült titeket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)