Hirdetés

Nem gondolták túl a Warner és a Discovery egyesüléséből születő cég nevét, de a logója még kellemetlenebb

|

A főnökség büszke, mi pedig majd úgyis megszokjuk az új nevet és logót.

Hirdetés

Immár hivatalos, hogy az AT&T 43 milliárd dollárért túlad közel a teljes WarnerMedián (a játékfejlesztő csapatok helyzete még kérdéses, erről nemrég elmélkedtünk), a médiaóriás a Discoveryvel egyesülve hoz létre egy új szórakoztatóipari monstrumot, az új cég nevét viszont mostanáig nem kötötték az orrunkra. Nos, ha tudtuk volna, hogy ez a cégnév pattan ki a kreatív elmék fejéből, akkor nem is vártunk volna a nagy leleplezésre. 

Kiderült ugyanis, hogy a Discovery és a WarnerMedia fúziójából létrejövő új médiavállalat neve nemes egyszerűséggel Warner Bros. Discovery lesz.

Hirdetés

Az új névhez persze új logó is dukál, ezen a ponton pedig teljesen biztonsági módba kapcsoltak a grafikusok. A Warner Bros. Discovery logója ugyanis simán csak egy bárányfelhőkkel tarkított kék ég előtti, arany felírat, melyet egy rövidke idézet egészít ki. Az arany betűk a régi Warner Bros. Picture logó feliratát idézik, a pajzson virító nagy W és B betűknek viszont búcsút kellett intenünk, holott ez volt a stúdióhoz köthető legikonikusabb szimbólum.

Az említett idézet, vagy a "The stuff that dreams are made of" egyébként az 1941-es A máltai sólyom (The Maltese Falcon) című filmből származik. Itt egy szobor kapcsán hangzik el a kérdés: "Nehéz. Miből van ez?", amire a következő választ kapjuk: "Abból az anyagból, amikből az álmok".

David Zaslav, a Discovery jelenlegi elnök-vezérigazgatója, és a Warner Bros. Discovery jövőbeli vezetője persze nem győzött áradozni az új cégnévről, szerinte ez az elnevezés remekül ötvözi a Warner Bros. egy évszázados örökségét és a Discovery innovatív szellemiségét. Örüljünk, hogy legalább neki tetszik, én személy szerint ezt kirakattam volna a grafikusokkal a hűtőre, aztán visszaküldtem volna őket még egy kicsit a köszörű mellé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)