Hirdetés

Nem indult még Star Wars játék olyan jól a Steamen, mint a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

|

Sőt, egyetlen LEGO játéknak sem sikerült még megjelenése napján ilyen jó eredményeket elérnie.

Hirdetés

Amikor összeszedtük a tíz kedvenc LEGO videojátékunkat, még nem számítottunk rá, hogy a TT Games legújabb fejlesztését, a LEGO Star Wars: The Skywalker Sagát is simán odarakhatjuk a listára, pedig ez a helyzet: a kilenc filmet feldolgozó csomagot az eddigi legnagyobb, legszebb és legtartalmasabb licencelt LEGO-játéknak neveztük a tesztünkben.

A külföldi kritikusok véleménye is többnyire pozitív (83 ponton áll a Metacriticen a PS5-ös, 82-n az Xbox Series X-es változat), és a statisztikák alapján a játékosok is azonnal rávetették magukat. 

Hirdetés

A SteamDB adatai szerint a LEGO Star Wars: The Skywalkers Saga kevesebb mint egy nappal a megjelenése után megdöntötte a Steam egyik rekordját, ugyanis jobban debütált a platformon, mint bármelyik Star Wars vagy LEGO videojáték korábban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az oldal statisztikái alapján a The Skywalker Sagával a megjelenését követő első 24 órában nagyjából 82517 felhasználó játszott egyszerre a csúcson, míg a franchise legutóbbi kiemelt címét, a Star Wars Jedi: Fallen Ordert nem nyüstölték többen 46550 játékosnál a legforgalmasabb időpontban. A LEGO esetében pedig a Marvel Super Heroes volt az eddigi csúcstartó 2013-ban, körülbelül 6000 fővel. 

A lelkesedés nem meglepő, hiszen a LEGO Star Wars: The Skywalker Sagában egy halom bejárható bolygó, megszerezhető apróság és több mint 300 feloldható karakter várja a Csillagok háborúja rajongóit, sőt néhány extra kóddal pár igazán különleges verzió is megszerezhető. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)