Hirdetés

Nem is gondolnád, mekkora siker lett az év egyik első nagy játéka

|

Nem volt sűrű a tavaszi szezon, de jött pár kiemelkedő alkotás, melyek közül az egyik a fejlesztői számára fennállásuk legjobb évét eredményezte.

Hirdetés

Állítólag minden eddiginél több játék jelent meg idén, de ez feltehetően az indie alkotásoknak, valamint a Steamet és a Nintendo eShopot szennyező, órák alatt összedobott, játéknak nehezen nevezhető újdonságoknak köszönhető. Tavasszal a járvány miatt aránylag kevés megjelenés volt, cserébe az ősz lett iszonyú telített.

Januárban azonban érkezett egy játék, ami a vártnál nagyobb sikert aratott. A Hitman sorozatnak nagyon jót tett a reboot, a World of Assassination trilógia részei kiválóak lettek, és miután az IO Interactive elengedte az epizódokra bontást, a játékosok is hálásabban fogadták az új részeket.

Hirdetés

Az IO elárulta, a legutóbbi, március 31-ével zárult pénzügyi évben milyen bevételt ért el. Nem kis mértékben a Hitman III-nak köszönhető, hogy közel 24 milliárd forintnak megfelelő dán korona folyt be, ami 136%-os növekedést jelent az előző évhez képest, a profit pedig majdnem 13 milliárd korona lett, míg egy évvel korábban mindössze 549 millió volt. 

A cég ügyvezetője, Hakan Abrak korábban elmondta, a Hitman 3-ból háromszor annyit adtak el, mint az előző két részből, és ez kapta a legjobb értékeléseket is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A csapat most egy időre pihenni küldi a 47-est, és egy James Bond játékon dolgozik, valamint egy olyan projekten, amivel kapcsolatban még semmit nem osztott meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)