Hirdetés

Nem készül Destiny 3, de évekig frissül még a második rész

|

2022-ig még biztosan a Destiny 2-be pakolja a tartalmakat a csapat, teljes értékű folytatás nincs tervben.

Hirdetés

Most, hogy az Activision már nem nyomasztja a Bungie-t, a fejlesztőcsapat teljesen szabadon tervezhet, nem kell megadott időközönként teljes értékű folytatásokat kiadnia. Bár korábban szóltak pletykák egy a hardcore közönséget célzó Destiny 3-ról, úgy tűnik, ha volt is valaha szándék az elkészítésére, már nincs.

Hirdetés

A tegnapi livestream során bejelentették a Beyond Light kiegészítőt, ami szeptember 22-én jelenik meg, és egyben elárulták azt is, hogy 2021-ben a The Witch Queen, míg 2022-ben a Lightfall munkacímű bővítmény szolgáltat majd új tartalmakat a játékosoknak. A közismert streamer, DrLupo feltette a kérdést, hogy lesz-e Destiny 3, amire Luke Smith rendező azt válaszolta, nem tervezik elkészíteni, a második részt fogják támogatni a közeljövőben. 

A Destiny 2 az új konzolokra is megjelenik, egy konzolcsaládon belül ingyenesen lehet majd feljebb lépni, de a Beyond Light megvásárlása elengedhetetlen lesz ehhez. Közben a csapat egy új játékhoz keres fejlesztőket, úgyhogy eléggé világos, mi a terv a következő néhány évre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)