Hirdetés

Nem sokon múlt, hogy ezek a játékok csak egyetlen, népszerűtlen platformra készüljenek el

|

Két játékkal akarta volna felpörgetni saját platformját a Google, aztán stratégiát váltott - mindannyiunk nagy örömére.

Hirdetés

Nem tudhatjuk, mennyire népszerű igazából a Google Stadia, de valószínű, hogy nem csak a konzolokhoz mérten alacsony a kihasználtsága, hanem más, felhő alapú szolgáltatásokhoz képest is. A Google nagy lendülettel vetette bele magát a játékiparba, hogy aztán szélnek eressze saját stúdióit, a fókuszt pedig áthelyezze arra, hogy a szolgáltatás mögött is dolgozó technológiát mások számára tegye elérhetővé - ennek köszönhetően játszhatjuk a Resident Evil Village demóját akár mobilon is.

Az Axios Gaming értesülései szerint amikor a Google még hitt a platformjában, megállapodást kötött két fejlesztőcsapattal, és mind a júniusban megjelent The Quarry, mind a Squanch Gamesnél készülő, most bejelentett High on Life a Stadia húzócímei lehettek volna.

Hirdetés

Ezt támasztja alá, hogy a Google 2020-ban bejelentette, partnerségre lép a The Quarryt készítő Supermassive-vel, de akkor még nem árulták el, min dolgoznak, aztán mire eljutottak volna a bejelentésig, az együttműködés érvényét vesztette. A játék egyébként nem is játszható a Stadián keresztül.

A Stadia legtöbb exkluzívja már egyéb platformokon is elérhető, pusztán néhány játék maradt, ami kizárólag a Google szolgáltatásának kínálatában található meg. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)