Hirdetés

Nem találnád ki, ki csapott le a Subnautica fejlesztőcsapatára

|

Jól járhat így az Unknown Worlds Entertainment.

Hirdetés

Talán már volt szerencsétek az Unknown Worlds 2018-ban megjelent, Subnautica című alkotásához, ami egy nyílt világú, túlélős kaland, de egyedisége abban rejlik, hogy a víz alatt kell tevékenykednünk.

Később aztán folytatást is kapott a játék az eleinte szimpla kiegészítőnek szánt Subnautica: Below Zero képében, és a jövőben egy méretes vállalat égisze alatt folytathatja a munkát a stúdió.

Hirdetés

Az Unknown Worlds csapatát ugyanis felvásárolta a dél-koreai Krafton, aminek több stúdiója van, így például ehhez a céghez tartozik a PUBG franchise és a TERA is. Habár a Subnautica stúdiója így teljes mértékben a Kraftonhoz került, a megállapodás értelmében elvileg teljesen függetlenül dolgozhatnak a fejlesztők a továbbiakban, de így jó eséllyel nagyobb büdzséből gazdálkodhatnak majd.

A csapat egyébként a továbbiakban is frissíteni fogja a két Subnautica-játékot, de már készül náluk egy állítólagos műfajteremtő cím, ami valamikor 2022-ben jelenhet meg korai hozzáférésen keresztül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)