Hirdetés

Nem tervez leépítéseket a ZeniMaxban a Microsoft

|

Phil Spencer szerint hagyják, hogy a frissen megvásárolt stúdiók folytassák a munkát, ők csak megtámogatják azokat az Xbox platform kínálta lehetőségekkel.

Hirdetés

Kevés fontosabb videojátékos hír lesz a héten, vagy talán egész szeptemberben, mint az, hogy a Microsoft igen komoly összegért felvásárolta a Bethesdát is tulajdonló ZeniMax kiadót. Az Xbox divízió fejese, Phil Spencer valószínűleg nem unatkozik majd az elkövetkezendő időkben, hiszen az egybeolvadás körül még rengeteg kérdéses pont van, ezekre pedig választ vár a játékvilág.

Egy interjúban most arról beszélt, hogy mennyire terveznek belenyúlni a stúdió életébe, és egyelőre elég biztatónak tűnik nyilatkozata.

Hirdetés

A CNBC tévéműsorában faggatták egy kicsit Spencert a felvásárlás részleteiről, és ugyan sok újdonságot nem hallhattunk, egy pár szót azért elejtett a stúdióval való terveikről:

"Azt tervezzük, hogy békén hagyjuk a rendszert. A ZeniMaxnak lenyűgöző történelme van, remek játékokat köszönhetünk nekik. Az a tervünk, hogy a ZeniMaxot a lehető legjobbá tegyük úgy, hogy külön dolgozik a stúdióival, de azzal a remek platform-technológiával, amit mi nyújtunk, és közben megkapjuk az alkotóiktól azokat a visszajelzéseket, amikre szükségünk van a fejlődéshez."

Emellett kifejtette, hogy a stúdió korábban megkötött exkluzív szerződései továbbra is érvényben maradnak, valamint azt is kifejtette: gőzerővel dolgoznak azon, hogy az xCloud az Apple platformokon is elérhetővé váljon. A teljes interjút itt tudjátok megnézni:

Ti örültök, hogy a ZeniMax folytathatja a megkezdett munkát, vagy inkább azt látnátok szívesen, ha a Microsoft kicsit merészebben belenyúlna a struktúrába? Gondolunk itt akár John Carmack visszatérésére, ha már álmodozik a gamer...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)