Hirdetés

Nem túl meglepő, hogy mely címek tejelnek jól a Capcomnak

|

A vállalat komoly bevételeknek örülhet olyan címeknek köszönhetően, mint a Monster Hunter: World és a Resident Evil 3: Remake.

Hirdetés

A Capcom bejelentette, hogy néhány fontosabb játékuk a vártnál is jobban teljesített a pénztáraknál, így az aktuális pénzügyi időszak a vártnál is sokkal több bevétellel kecsegtet számukra.

A vállalat sajtóközleménye szerint részben a Resident Evil 3: Remake eladásainak, részben az olyan katalóguscímek, mint a Monster Hunter: World folyamatos értékesítésének köszönhetően növelni tudta a március 31-gyel záródó pénzügyi év financiális előrejelzéseit. 

A Capcom szerint ebben közrejátszanak a digitális játékok eladásának növelésére tett erőfeszítéseik, a Nintendo Switchre érkező Monster Hunter Rise ígéretes előrendelési mutatói és a koronavírus-járvány miatti otthon töltött idő is.

Hirdetés

A cég eredetileg 85 milliárd jen bevételre és 18 milliárd jen nyereségre számított, most már viszont 92 milliárddal és 21 milliárddal számolnak. 

Január 28-án további információkra is számíthatunk a Capcom pénzügyi helyzetével kapcsolatban, addig pedig bejelentésre kerül néhány Resident Evil cím is egy livestream keretében, szóval könnyen lehet, hogy a játékosoknak megjön a kedve még a széria néhány kópiájának beszerzésére. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)