Hirdetés

Nem volt még PlayStation Plus-os játék olyan népszerű, mint a Fall Guys

|

A Rocket League népszerűségén is segített a Sony előfizetéses szolgáltatása, de a Fall Guys mindent felülmúlt.

Hirdetés

Mióta négy helyett már csak kettő játék jár ajándékba havonta a PlayStation Plus előfizetőinek, különösen erős a kínálat, minden hónapban kapunk valamit, ami valóban értékes. A Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered sem rossz, viszont a játékosok millióit napok alatt magába bolondító Fall Guys: Ultimate Knockout ezúttal mindent vitt. 

Hirdetés

A PlayStation Twitteren jelentette be, hogy ma, 22 nappal megjelenése után a Fall Guys lett minden idők legtöbb alkalommal letöltött PlayStation Plus-os játéka, de konkrét számokat sajnos nem közölt. 

A PlayStation UK hozzátette, hogy gondoljunk bele, hányan tanulják majd meg a mérleghinták működésének elvét 2020 végére.

A Fall Guys második szezonjának tartalmait a holnapi Gamescom Opening Night Live keretében leplezik le, és nem kell majd sokat várnunk friss tartalmakra. A közösségnek van még hova növekednie, biztos, hogy később még több fontos mérföldkőről vagy rekordról fogunk tudni beszámolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)