Hirdetés

Az Activision Blizzard egyik vezetőjével erősíthet a Netflix

|

Ezúttal nem sorozattal vagy filmmel, hanem egy szakemberrel bővül a Netflix.

Hirdetés

Tekintve, hogy a Holmes és Watsont sem akarta megvásárolni a Netflix, a streaming óriás valószínűleg jobban oda fog figyelni idén arra, hogy milyen minőségű sorozatokkal és filmekkel célozzák meg az előfizetőiket, ehhez a törekvéshez pedig jól fog jönni egy pénzügyi szakember. 

Hirdetés

A Reuters jelentése szerint Spencer Neumann, az Activision Blizzard pénzügyi vezetője két év után otthagyja a vállalatot, hogy 2019 elején csatlakozhasson a Netflixhez, méghozzá hasonló feladatkörben. Neumann azt a David Wells-t fogja leváltani, aki 14 év után búcsúzik el a cégtől és már csak egy helyettesre várt. 

A Netflix egyelőre nem kommentálta a dolgot, ahogyan azt sem tudjuk, hogy az Activision Blizzardnál ki fogja betölteni a megüresedett pozíciót, viszont utóbbi december 31-én közzétett egy bejelentést, miszerint megválnak Neumanntól, de ismeretlen, a pénzügyeikhez nem kapcsolódó okok miatt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)