Hirdetés

Nevet váltott és új logót villantott a Focus Home Interactive

|

Úja arculatot kapott az A Plague Tale: Innocence, a SnowRunner és a World War Z kiadója, és valamelyest eddigi stratégiáján is változtat.

Hirdetés

Pont az olyan cégek példája bizonyítja, hogy az tripla A szegmensen kívül is van élet, mint a francia Focus Home, amely az elmúlt években az AA kategória egyik meghatározó szereplőjévé vált, a gondozásába vett játékok pedig számos műfajt lefednek a szimulátortól az akció-kalandon át a szerepjátékig.

Az 1996-ban alapított kiadó életében most azonban fordulópontnak bizonyulhat, hogy célkitűzéseivel összhangban 25 év után nevet vált. Intsetek búcsút a Focus Home Interactive-nak és üdvözöljétek a Focus Entertainmentet.

Hirdetés

Többről van szó egyszerű arculatváltásnál, mint az a Focus Entertainment közleményéből is kiolvasható. Miután több kulcsfontosságú partnerét elvesztette (a Cyanide és a Spiders is a Nacon birtokába került), a pozícióját felvásárlásokkal (Deck13 Interactive, StreumOn Studio, Dotemu) megerősítő vállalat most arra törekszik, hogy az eddigieknél is sokszínűbb játék- és termékskálával, szolgáltatásokkal tegyen szert újabb bevételi forrásokra. Célja, hogy különleges, mi több, egyedülálló élményekben részesítse a játékosokat szerte a világon innovatív koncepciók, ötletes játékmenet és végül, de nem utolsósorban olyan eredeti világok révén, amelyek túlnyúlnak a videojátékok határain.

Íme a cég törekvéseit szimbolizáló új logó

Magyarán számíthatunk arra, hogy a kiadó játékaiban megelevenedő történetek a továbbiakban egy sor más médiumon (képregények, könyvek, filmek és sorozatok) keresztül is eljuthatnak majd az arra kíváncsi közönséghez.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)