Hirdetés

Nevet váltottak a Minecraft fejlesztői, de nem erőltették meg magukat

|

Nem lesz nehéz feladat megjegyezni a Minecraftot is fejlesztő Mojang Studios új nevét, az biztos.

Hirdetés

A Minecraft mögött álló fejlesztőgárda immár több stúdiót is lefed szerte a világban. Innen jött az ötlet, hogy át kéne végre nevezni a Mojanget. Kapaszkodjatok meg, a csapat új neve a kövekező: Mojang Studios.

Hirdetés

Igen, hosszas agyalás után ezt sütötték ki, hiszen mi más is lehetne a cég új elnevezése, ha több stúdióból áll össze. Magát a Minecraftot ugyebár Markus Persson készítette el 2009-ben, ekkor pedig még a szépen csengő Mojang Specifications nevet adta saját cégének. 2010-ben váltottak a Mojang AB névre, majd 2014-ben betagozódtak a Microsoft Studios alá, mikor a Microsoft megvásárolta őket. 

Az alábbi videóban mesélnek kicsit az új név és az új logó hátteréről, kiderül például az is, hogyan nevezik azokat a kis bigyókat, amikből összeáll az új logó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)