Hirdetés

NieR: Automata - túl a másfél millió kiszállított példányon

|

Úgy tűnik, a Platinum Games és a Square Enix együttműködése kifejezetten gyümölcsözőnek bizonyul, hiszen a NieR: Automata elég jó ütemben fogy.

Hirdetés

Ugyan az első rész igen csak rétegjátéknak számított, főleg Japánon kívül, ennek ellenére sikerült felkelteni a nyugati közönség érdeklődését is a NieR: Automata iránt. Amint az nemrég kiderült, ez a bolti teljesítményen is megmutatkozik, hiszen már másfél milliónál is több példányt adott el a kiadó.

Egész pontosan a digitális eladásokat és a fizikai üzleteknek kiszállított dobozos változatokat összeadva (a PS4-es és a PC-s változatokat is tekintve) jött ki az örömteli adat, amit a játék japán Twitter-fiókja osztott meg nemrég. A kiadó pénzügyi eredményeinek ismertetésekor egyébként a Square elárulta, hogy a várakozásoknál sokkal jobban fogy a NieR: Automata. A játékosok, ahogy mi is viszont rendkívül nagyra értékelték Yoko Taro csavaros sztoriját és a Platinum kézjegyének számító kiváló harcrendszert, így nem maradt sikertelen a folytatás.

Ti bizalmat szavaztok a NieR: Automatának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)