Hirdetés

Ninja, Shroud, és az összes többi Mixer streamer mostantól szabadon videózhat bárhol

|

Csillagászati összegekért csábították el őket a Twitchről, ahová most teljesen ingyen mehetnek vissza.

Hirdetés

A Microsoft bejelentette, hogy pontosan egy hónap múlva végleg leáll a Mixer, az elkövetkező hetekben pedig a Facebook Gaming rendszerébe fogják integrálni az összes Mixer felhasználót, legyen szó streamerekről vagy egyszerű nőzőkről - a jövőben ugyanis a Microsoft és a Facebook komoly együttműködésbe kezd. Nos, a jelek szerint az átállás az exkluzív szerződéseket nem érinti, azok megszűnnek a Mixer kimúlásával együtt.

Hirdetés

Tyler "Ninja" Blevins, Cory "King Gothalion" Michael, Michael "Shroud" Grzesiek, valamint a streamervilág összes olyan szereplője, akik a Mixer mellett tették le a voksukat innentől fogva sportnyelven szólva szabadon igazolhatóvá váltak, a Microsoft ugyanis elismerte, eztán nem köti őket semmi a céghez. Vivek Sharma, a Facebook Gaming vezetője elmondta, a videósokon áll, hogy ők is át akarnak-e igazolni a Facebook saját streamingplatformjára, vagy mennek, amerre akarnak. 

Ninja tavaly augusztusban kötött szerződést a Mixerrel, elvileg 20 és 30 millió dollár közötti összegről lehetett szó az exkluzivitásért cserébe. A jelek szerint nem ez volt a világ legjobb üzlete.

Egyes források szerint Ninja és Shroud részére a Facebook a korábbi szerződésükben foglaltak dupláját ajánlotta fel, de ők köszönték, nem kértek belőle. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)