Hirdetés

Nintendo - legalább egy folytatás készül, aminek a rajongók nagyon örülni fognak

|

Nagyon rejteget valamit a japán vállalat. A pletykák szerint kapunk valami izgalmasat hamarosan.

Hirdetés

A Metroid Prime késésének híre sokakat elszomorított, de azért így is rengeteg Switch játék jelenhet meg idén. Az ismert címek mellett a Nintendo még mindig tartogat valamit a tarsolyában.

Hirdetés

A Wall Street Journal újságírója, Takashi Mochizuki úgy értesült, hogy a cégnek van még legalább egy (de lehet, hogy több) be nem jelentett játéka, amit a következő üzleti évben fog kiadni, tehát 2019. április 1. és 2020. március 20. között. 

Mochizuki szerint az a legalább egy olyan játék lesz, aminek érkezéséről a rajongók nagyon szeretnének tudni. Emellett a Nintendónak van egy olyan projektje is, ami "tökéletesen beleillik az online programjukba", tehát feltehetően egy multiplayer orientált játékról is szó van. 

Kicsit zavaros az egész, de a lényeg érthető: nem kell attól félnünk idén sem, hogy belepi majd a por a konzoljainkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)