Hirdetés

Ezen a héten is a Nintendo lehet a legboldogabb

|

A brit játékeladási toplista első 10 helyéből 4-et Switch-exkluzív játékok foglalnak el, de az élre ismét a Crash Team Racing Nitro-Fueled állt.

Hirdetés

Még mindig csak a dobozos eladásokra látunk rá, de a briteknél megállíthatatlanul hasítanak a Nintendo játékok. Lehet, hogy ha a digitális értékesítés számaihoz is hozzájutna a UKIE, és összesített listát látnánk, nem lennének ennyire elől, viszont tény, hogy a szűkös alap tárhely miatt vonzóbb Nintendo konzolokra kártyákat venni, nem pedig az eShopból vásárolgatni. Meg persze azt sem érdemes figyelmen kívül hagyni, hogy a legtöbb Nintendo-exkluzív kiemelkedően jó.

Hirdetés

A brit játékeladási toplista alapján a Super Mario Maker 2 a második, a Mario Kart 8 Deluxe a harmadik, a Fire Emblem: Three Houses a hetedik, a Super Smash Bros. Ultimate pedig a tizedik helyet foglalta el, illetve a Minecraft lett a kilencedik, melynél szintén a Nintendo van feltüntetve kiadóként. A Crash Team Racing Nitro-Fueled visszaugrott az első helyre, a GTA V pedig egy pozíciót javítva az ötödikre, és újra a top 10-ben láthatjuk az F1 2019-et, valamint a Red Dead Redemption 2-t. A FIFA 19 meg az új rész egyre közelgő megjelenése ellenére sem veszít népszerűségéből.

Ez lett most a top 10:

1. Crash Team Racing Nitro-Fueled
2. Super Mario Maker 2
3. Mario Kart 8 Deluxe
4. FIFA 19
5. Grand Theft Auto V
6. F1 2019
7. Fire Emblem: Three Houses
8. Red Dead Redemption 2
9. Minecraft
10. Super Smash Bros. Ultimate

Ti mit vettetek a múlt héten?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)